ID: 8053
CHIC GEBAK --- Recepten van meesterkoks --- Le Cordon Bleu
€7,00
No offers posted.
Description
Te koop:
CHIC GEBAK
Collectie recepten van meesterkoks
Deze collectie tijdloze traktaties is voor u ontwikkeld in de keukens van Le Cordon Bleu en bevat recepten voor chic gebak met vers fruit, chocolade, fijngehakte noten en verfijnde room.
Bak zelf klassiekers zoals brioche met pruimen en chocolade-éclairs.
Deze recepten zijn zo gemaakt dat succes verzekerd is.
Dit is een deel in een serie kookboeken van een der beroemdste culinaire scholen in de wereld: 'Le Cordon Bleu'. Dit deel geeft speciaal voor de amateurkok ontwikkelde recepten van allerlei soorten gevulde taarten en bladerdeeggebak. Iedere dubbele pagina bevat een recept plus aantrekkelijke kleurenfoto, aanduiding van de benodigde bereidings- en baktijd en moeilijkheidsaanduiding.
Achterin het boek staan enkele basistechnieken voor de bereiding van verschillende soorten deeg.
Zeer mooi uitgevoerd bakboek
Aantrekkelijke kleurenomslagillustratie; goed leesbare druk in twee kolommen.
In NIEUWSTAAT
(CDJK FVS)
CHIC GEBAK
Collectie recepten van meesterkoks
Deze collectie tijdloze traktaties is voor u ontwikkeld in de keukens van Le Cordon Bleu en bevat recepten voor chic gebak met vers fruit, chocolade, fijngehakte noten en verfijnde room.
Bak zelf klassiekers zoals brioche met pruimen en chocolade-éclairs.
Deze recepten zijn zo gemaakt dat succes verzekerd is.
Dit is een deel in een serie kookboeken van een der beroemdste culinaire scholen in de wereld: 'Le Cordon Bleu'. Dit deel geeft speciaal voor de amateurkok ontwikkelde recepten van allerlei soorten gevulde taarten en bladerdeeggebak. Iedere dubbele pagina bevat een recept plus aantrekkelijke kleurenfoto, aanduiding van de benodigde bereidings- en baktijd en moeilijkheidsaanduiding.
Achterin het boek staan enkele basistechnieken voor de bereiding van verschillende soorten deeg.
Zeer mooi uitgevoerd bakboek
Aantrekkelijke kleurenomslagillustratie; goed leesbare druk in twee kolommen.
In NIEUWSTAAT
(CDJK FVS)