ID: 8107
De zilveren lepel Pasta
No offers posted.
Description
De zilveren lepel Pasta
· Pasta zoals de Italianen het bereiden en eten
· Met meer dan 300 nieuwe pastarecepten uit de Italiaanse keuken
· Van de samenstellers van De Zilveren Lepel
In navolging op het succes van De Zilveren Lepel, hebben de samenstellers nu een boek gemaakt over 'de moeder van de Italiaanse keuken': pasta! Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne recepten voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in allerlei vormen. Uit alle streken van Italië, voor alle gelegenheden en van één persoon tot een groots familiediner.
Naast recepten bevat De Zilveren Lepel Pasta tips om de juiste pastavorm te kiezen, goed pastadeeg te maken en de pasta te bereiden zoals de Italianen dat doen. De Zilveren Lepel Pasta is een aanvulling op De Zilveren Lepel en bevat bijna 300 nieuwe recepten én de populairste gerechten uit het standaardwerk van de Italiaanse keuken.
Na het succes van de Zilveren lepel*, het kloeke Italiaanse standaardkookboek, nu een deelwerk over pasta dat dezelfde omslag en uitvoering heeft, alleen met de extra titel Pasta, ook op de rug. Hierin staan ca. 360 recepten voor droge en voor verse pasta: iedere soort kort toegelicht met aandacht voor geschiedenis, de mechanisatie van de productie en algemene kookvoorschriften. De recepten voor droge pasta zijn verdeeld in lange pasta en korte pasta. Bij elke opgenomen soort informatie over herkomst, geschiedenis, de manier van opdienen en speciaal aandacht voor de saus die het beste bij de vorm past. Het gedeelte met recepten voor verse pasta begint uiteraard met het basisrecept met aandacht voor de verschillen in gebruikte meelsoort voor verse en gedroogde pasta, waarna recepten voor ongevulde en voor gevulde pasta. Informatief, bruikbaar kookboek voor een brede doelgroep. De meeste ingrediënten zijn algemeen verkrijgbaar. Vergeleken met de standaarduitgave, dikker papier. Geïllustreerd met kleurenfoto's en hier en daar kleurige tekeningetjes; twee leeslinten. Met begrippen/receptenregister.
Gebonden, 335 pag., geïllustreerd, register, 2 x leeslint
Uitg. Van Dishoeck/Unieboek, 2009
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd
· Pasta zoals de Italianen het bereiden en eten
· Met meer dan 300 nieuwe pastarecepten uit de Italiaanse keuken
· Van de samenstellers van De Zilveren Lepel
In navolging op het succes van De Zilveren Lepel, hebben de samenstellers nu een boek gemaakt over 'de moeder van de Italiaanse keuken': pasta! Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne recepten voor pastagerechten: droge pasta, verse pasta, lang, kort, gevuld en in allerlei vormen. Uit alle streken van Italië, voor alle gelegenheden en van één persoon tot een groots familiediner.
Naast recepten bevat De Zilveren Lepel Pasta tips om de juiste pastavorm te kiezen, goed pastadeeg te maken en de pasta te bereiden zoals de Italianen dat doen. De Zilveren Lepel Pasta is een aanvulling op De Zilveren Lepel en bevat bijna 300 nieuwe recepten én de populairste gerechten uit het standaardwerk van de Italiaanse keuken.
Na het succes van de Zilveren lepel*, het kloeke Italiaanse standaardkookboek, nu een deelwerk over pasta dat dezelfde omslag en uitvoering heeft, alleen met de extra titel Pasta, ook op de rug. Hierin staan ca. 360 recepten voor droge en voor verse pasta: iedere soort kort toegelicht met aandacht voor geschiedenis, de mechanisatie van de productie en algemene kookvoorschriften. De recepten voor droge pasta zijn verdeeld in lange pasta en korte pasta. Bij elke opgenomen soort informatie over herkomst, geschiedenis, de manier van opdienen en speciaal aandacht voor de saus die het beste bij de vorm past. Het gedeelte met recepten voor verse pasta begint uiteraard met het basisrecept met aandacht voor de verschillen in gebruikte meelsoort voor verse en gedroogde pasta, waarna recepten voor ongevulde en voor gevulde pasta. Informatief, bruikbaar kookboek voor een brede doelgroep. De meeste ingrediënten zijn algemeen verkrijgbaar. Vergeleken met de standaarduitgave, dikker papier. Geïllustreerd met kleurenfoto's en hier en daar kleurige tekeningetjes; twee leeslinten. Met begrippen/receptenregister.
Gebonden, 335 pag., geïllustreerd, register, 2 x leeslint
Uitg. Van Dishoeck/Unieboek, 2009
· Alleen verzenden, niet ophalen
· Op biedingen die te laag zijn wordt niet gereageerd
· Op biedingen die acceptabel zijn wordt snel gereageerd
· Boeken worden na ontvangst van betaling meteen verstuurd