ID: 8109
Ingrediënten Albert Heijn Met heel veel recepten van heel de
€4,00
No offers posted.
Description
Ingrediënten is het boek van Albert Heijn over bekende en minder bekende ingrediënten en de invloedrijke keukens van overal te wereld. Het boek is verschenen in 1997 en werd geschreven onder hoofdredactie van Anneke Ammerlaan. De ingrediënten zijn verdeeld in de volgende categorieën: groenten, aardappels en paddestoelen, fruit, kruiden en specerijen, noten en zuidvruchten, granen, brood, rijs- en bindmiddelen, pasta en rijst, zuivelproducten, kaas en eieren, vis, schaal- en schelpdieren, vlees, gevogelte en wild, vleeswaren, olie en vet, smaakmakers en buitenlandse ingrediënten, suikers en zoetmakers en koffie, thee en chocolade. Vervolgens begint een hoofdstuk over de keukens van over de hele wereld. De ingrediënten zijn elk gefotografeerd en duidelijk beschreven qua smaken, waar het familie van is en wat de beste bereidingswijzen zijn. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een aantal recepten waar de besproken ingrediënten worden gebruikt. De recepten zijn zijn voorzien van een foto van het eindresultaat, bereidingstijd en voedingswaarden. Ingrediënten is een leuk boek als je meer wilt weten over de producten die je gebruikt in je keuken!
super mooi dik boek
zolder
super mooi dik boek
zolder